Mobiel

gsmarena_001

Mobiele telefonie

Mobiele telefoniediensten (en overige mobiele diensten) worden geleverd door drie onafhankelijke aanbieders met een eigen netwerk: KPN, T-Mobile en Vodafone. Naast die aanbieders met een volledig eigen netwerk zijn er diverse partijen die gebruikmaken van de netwerken van KPN, T-Mobile en Vodafone en daarmee mobiele telefonie aan hun eigen klanten leveren. Deze partijen worden service providers (SP’s) of mobile virtual network operators (MVNO’s) genoemd. Voorbeelden van MVNO’s zijn ProSip Mobile, Tele2 Zakelijk.

Keuze

De complexiteit van het abonnement en de keuze in de verschillende abonnementsvormen is sterk toegenomen. De kans dat u een abonnementsvorm krijgt aangeboden die niet goed past bij uw situatie neemt daarmee toe. En door de grote keuze in abonnementsvormen en de ingewikkelde voorwaarden is het lastig en tijdrovend om de juiste boom in het bos te vinden. BusinessCenter Telecom helpt u hierbij. We zijn gespecialiseerd om de juiste abonnementsvorm voor uw situatie te selecteren. En dit doen wij onafhankelijk. Na onze selectie zorgen we dat ons voorstel wordt uitgevoerd.

Wat doen wij voor u?

1. Uw huidige abonnementen tussentijds analyseren en voor u gedurende de huidige looptijd van uw abonnement een besparing of verbetering realiseren. De mogelijkheden beperken zich tot de producten van de huidige provider;

2. U wilt nieuwe abonnementen gaan aanschaffen. Welke keuzes zijn er en wat past goed bij uw belgedrag. En hoe passen deze nieuwe abonnementen bij uw huidige contract?

3. Uw telefonie contract loopt af en u wilt weten wat de best passende abonnementsvorm voor uw onderneming is? Om daarna zonder zorgen een overstap te maken.

Mobiele abonnementen

Om mobiel te bellen en internetten zijn er tal van aanbieders en serviceproviders. De verschillende mobiele providers bieden tal van verschillende zakelijke mobiele abonnementen. BusinessCenter Teleecom maakt van appels weer appels. We bekijken over de totale contractstermijn van een mobiel abonnement wat u dit kost. Wij werken daarbij o.a. samen met:
KPN, VODAFONE, ProSip Mobile Zakelijk.