Internet

imagesBreedbandverbindingen

Wat al onze breedbandverbindingen voor VoIP-telefonie, internet en andere VoIP-diensten met elkaar gemeen hebben, is dat wij een hoge beschikbaarheid garanderen, tot maar liefst 99,9%. Daarnaast kunt u standaard rekenen op onze excellente service, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onderstaand treft u een overzicht van de meest toegepaste verbindingen.

ADSL

ADSL is een technologie die het mogelijk maakt om uw bestaande telefoonlijnen te gebruiken als een breedbandverbinding om data op te halen. Wij leveren ADSL met bandbreedtes tot 24 Mbps downstream en 1 Mbps upstream. De maximaal haalbare snelheid is ondermeer afhankelijk van de afstand van uw bedrijf tot aan de wijkcentrale.

SDSL

SDSL is een breedbandverbinding waarbij down- en upstream gelijk zijn. Dit maakt SDSL zeer geschikt voor VoIP-telefonie en serverapplicaties. Wij leveren SDSL met bandbreedtes tot 2,3 Mbps down- en upstream. De maximaal haalbare snelheid hangt ondermeer af van de afstand van uw bedrijf tot aan de wijkcentrale.

Gebundeld SDSL

Is uw bedrijf gevestigd op een locatie, waar nog geen glasvezel beschikbaar is? Door gebruik te maken van de gebundelde SDSL-verbindingen van Voiceworks, kunt u de mogelijkheden van glasvezel aardig benaderen. Met gebundeld SDSL weet u zich te verzekeren van een breedbandverbinding met een capaciteit tot 20 Mbps met standaard 99,9% up-time garantie. Uiteraard met vaste IP-adressen.

VDSL

VDSL, een technologie waarbij er gebruik wordt gemaakt van een ‘Very high bitrate’, is op steeds meer locaties leverbaar in Nederland. De lijn wordt over het traditionele kopernetwerk geleverd. VDSL is leverbaar tot een bandbreedte van 50 Mbps download en een maximum van 10Mbps upload. Dit is mede afhankelijk van de afstand van de wijkcentrale naar uw locatie.

FTTH “Fiber to the Home”

Nederland wordt steeds verder verglaasd. Bent u gevestigd op een locatie waar FTTH beschikbaar is? Dan profiteert u met FTTH van zeer hoge symmetrische bandbreedtes. FTTH, wat staat voor Fiber To The Home, is snel terrein aan het winnen. U bent niet afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale en kunt dus altijd de maximale bandbreedte halen. Voiceworks levert op dit moment tot 100 Mbps symmetrisch en wij blijven in de toekomst continu naar hogere bandbreedtes kijken.

Voiceworks
 

Internet op uw mobiel

 
Om op uw mobiel telefoon van internet gebruik te kunnen maken en mail te kunnen ontvangen kunt u een data (abonnement) toevoeging activeren. Deze data toevoegingen zijn er in verschillende vormen:
 
• Voor een gebruiker die af en toe mailt of internet in Nederland
• Voor een gebruiker die ook af en toe mailt of internet in het buitenland
• Voor gebruikers die intensief gebruik maken van mail en internet in Nederland.
• Voor gebruikers die veelvuldig in het buitenland gebruik maken van mail en internet
 
 
Mobiel werken met laptop of tablet
 
Mobiel werken betekent dat u altijd en overal uw werk kunt doen. U bent niet langer afhankelijk van plaats en tijd en kunt dus ook onderweg werken of op een flexibele werkplek. Mobiel werken wordt ondersteund door een aantal technologische hulpmiddelen zoals draadloos internet, tablets en laptops. Met een draadloos netwerk kunt u op elke willekeurige locatie werken op laptop of tablet. Op deze manier kunnen u en uw medewerkers te allen tijde e-mailen, bestanden en gegevens uitwisselen, video- of audioconferences bijwonen.
 
Deze data abonnementen hebben verschillende kenmerken:
 
• De grote van de databundel
• Geschikt of niet geschikt voor buitenland gebruik
• Met een dongel/USB stick of zonder een dongel/USB stick.